Yhdistys

Polar Illusions on yhdistyksenä toimiva Pohjoismainen tuotantoyhtiö, joka on perustettu Suomessa syksyllä 2010. Me tuotamme teatteriesityksiä Pohjois-Euroopassa - erikoistuneena musiikkiteatteriin.

Vuonna 2010 Samuel Harjanne (Suomi) ja Rasmus Mononen (Ruotsi) huomasivat, että heillä on yhtäläinen visio: molemmat halusivat tarjota teatterielämyksiä kaikentyyppiselle teatteriyleisölle Pohjois-Euroopassa, yltäen maailmanluokan esityksiin kulttuuriyhteistyön kautta. Pohjoismaiset artistit sekä lavalla, että sen takana, voivat yhteistyöllä luoda yhtä vaikuttavan teatterielämyksen, kuin mikä tänä päivänä liitetään vain Lontooseen ja New Yorkiin.

Myöhemmin samana vuonna mukaan liittyi vielä kaksi ihmistä, Antti Lang (Suomi) ja Anett Mrowinski (Suomi), joiden intohimo teatteriin sekä oman alansa tietotaito olivat täydentäviä ja tarpeellisia elementtejä matkalla uudenlaisen teatterituotantoyhtiön syntyyn.

Polar Illusions on yksi harvoista yksityisistä teatterituotantoyhtiöistä Suomessa, eikä nauti valtion tai kaupungin suomaa taloudellista tukea päivittäiseen toimintaansa. Erilaisia tuotantorahoituksia haetaan kuitenkin ympäri vuoden. Tavoitteenamme on nostaa musiikkiteatterin tasoa Pohjois-Euroopassa ja tehdä se isolla sydämellä, sillä Polar Illusionsin väki tekee työtään rakkaudesta teatteriin sekä silkasta ilosta.