Tuotantovastaavat

Tuottaja: Rasmus Mononen

Rasmus on kouluttautunut musikaaliartistikoulutuksessa Kulturamassa, Tukholmassa ja opiskelee tällä hetkellä teatterikoulussa Göteborgissa. Hän on näytellyt mm. musikaaleissa Rent, South Pacific, Les Misérables, Honk!, Side Show, minkä lisäksi hän on esiintynyt useissa teattereissa ja lavoilla ympäri Ruotsia. Esitysten tuottamisen itse hän aloitti vuonna 2006, ensimmäisenä omasäveltämänsä musikaali, Utan våra ögon.

Markkinointi: Anett Mrowinski

Anett on valmistunut maisteriksi Åbo Akademista, pääaineenaan "Suomen kieli ja kirjallisuus", sivuaineina "Englannin kieli ja kirjallisuus" ja "Kansanperinteet". Vuosina 2008-09 hän työskenteli tuotantoassistenttina Åbo Svenska Teaterissa, osallistuen tuotantoihin Evita, Les Misérables, Glorious ja Cosí Fan Tutte.

Avustava tuottaja: Antti Lang

Antti on työskennellyt ammattinäyttelijänä Suomessa valmistuttuaan Helsingin Teatterikorkeakoulusta vuonna 2004. Vuonna 2011 hänet palkittiin Vuoden Nuori Näyttelijä –palkinnolla. Hän on työskennellyt useissa eri kaupungeissa, kuten Helsinki, Tampere, Turku ja Vaasa. Musikaaleja hän on tehnyt Wickedistä Maija Poppaseen ja draamaa Angels in Americasta Shakespearin Myrskyyn.

Avustava tuottaja: Hanna Nyman

Hanna on valmistunut kulttuurituottajaksi (AMK) Metropolia Ammattikorkeakoulusta Helsingistä tammikuussa 2012. Hän on työskennellyt tuotannollisissa tehtävissä erityisesti esittävän taiteen parissa mm. Helsingin juhlaviikoilla, Baltic Circle -teatterifestivaalilla, Teatteri Naamio ja Höyhenessä ja Kassandrateatterissa. Ennen kulttuurituotannon opintoja Hanna valmistui kauppatieteiden maisteriksi Helsingin kauppakorkeakoulusta pääaineenaan suomen kieli ja viestintä.

Ohjaajan assistentti: Katiana Chatta

Katiana valmistuu teatteri-ilmaisun ohjaajaksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta syksyllä 2012. Hän on työskennellyt vuodesta 2010 IdeaTeatterilla näyttelijänä mm. näytelmissä Lukkosulaa ja lumpeenkukkia sekä Vaimoni on toista maata. Lisäksi Katiana on työskennellyt Helsingin Kaupunginteatterilla ohjaaja Neil Hardwickin assistenttina musikaalissa Lainahöyhenissä, jossa hän myös oli unerdstudyna Angeliquen roolissa.