Taiteellinen henkilökunta

Ohjaus: Samuel Harjanne

Samuel on työskennellyt musikaalien parissa lähes koko elämänsä, teattereissa kuten Helsingin Kaupunginteatteri, Åbo Svenska Teater ja Aleksanterin teatteri. Hänen viimeisimpiä töitään näyttelijänä ovat olleet Spring Awakening, Les Misérables & Striking 12 ja ohjaajana musikaalit Altar Boyz, The Wedding Singer ja Tenavat. Hän on ollut myös ääninäyttelijänä lukuisissa elokuvissa ja TV-sarjoissa viimeisen 13 vuoden ajan.

Koreografia: Gunilla Olsson-Karlsson

Viimeiset vuodet Gunilla on työskennellyt Göteborgin Operan koreogarafina mm. sellaisissa musikaaleissa kuten Fame, Kaunotar ja Hirviö, Cats, My Fair Lady sekä Guys and Dolls. Lisäksi hän on tehnyt koreografioita myös Suomessa, Helsingin kaupunginteatterissa - Kaunotar ja Hirviö, Kolme iloista rosvoa sekä 2013 tulevaan, vielä julkistamatta olevaan musikaaliin. Gunilla on tehnyt myös koreografian Vaasan kaupunginteatterin Maailma Seis -musikaaliin. Hän työskentelee myös Göteborgin Balettiakatemiassa, jossa koulutetaan tanssijoita ja musikaaliartisteja.


Kapellimestari: Antti Vauramo

Antti on kapellimestari, säveltäjä ja sovittaja joka johtaa pääasiassa musikaaleja. Vauramo on työskennellyt mm. HKT:ssä, Turun KT:ssä, UIT:ssa ja nyt kiinnitettynä Lahden KT:ssa. Tärkeimpiä töitä ovat Hair, Saturday Night Fever, HSM 1&2, Linnunradan laidalla ja Thorin vasara. Antti on myös säveltänyt 2012 lasten musikaalin Ella ja Kaverit, joka myös levytettiin.

Lavastus ja puvustus: Teemu Loikas

Teemun, joka on opiskellut Taideteollisesta korkeakoulussa vuosina 2000-2005, alaa ovat lavastus ja pukusuunnittelu. Teemulla on kiinnitys Porin Teatterissa vuoteen 2015. Viimeisimpiä töitä ovat olleet mm. Risto Räppääjä ja villi kone, Niskavuoren Heta sekä The Producers Porin Teatterissa. Muihin töihin kuuluu myös Glorious ja Stenar i fickan Åbo Svenska Teaterissa, Kolme Muskettisoturia Turun kesäteatterissa sekä Den lilla skräckaffären ja Hair Brages musikskolanissa.

Äänisuunnittelu: Tomas Andersson

Tomas on valmistunut Musiikki- ja Mediatuotannon kandiksi Tukholmassa sijaitsevasta Royal Academy of Musicista. Hän on opiskellut musiikkituotantoa myös Kulturamassa kaksi vuotta. Tomasilla on laaja kokemus äänitekniikasta ja -suunnittelusta mm. sellaisten tuotantojen parissa kuin The Wild Party, Sisters Act, Sideshow, Hairspray ja Nio Små Nunnor. West Endin ja Broadwayn innoittamana, asuttuaan jonkin aikaa New Yorkissa, Tomas aloitti uransa musiikkiteatterin parissa taiteellisen työryhmän jäsenenä tuotantoyhtiössä Lovewell, Institute for the Crative Arts. Nykyisin Tukholmassa asuva Tomas työskentelee aktiivisesti sekä musiikki- että radiotuottajana ja -juontajana.


Valosuunnittelu: Toni Haaranen

Toni Haaranen on Helsinkiläinen valosuunnittelija, joka on teatterin lisäksi työskentelee aktiivisesti elokuva- ja musiikkivideovalaisun parissa. Hän työskentelee vuonna 2006 perustetun yrityksensä Mörkövalo kautta, joka valojen toteutuksen lisäksi myös vuokraa valokalustoa. Aikaisempiin musikaaliproduktioihin Tonilla kuuluu mm. Bohemian Rhapsody, Gloria (2005), Honk!, Aleksanterinteatteri (2005), Altar Boyz, Aleksanterinteatteri (2008), RENT, Lahden Vaahterasali (2011).

Maskeeraus: Sabina Segerström

Opiskeltuaan kosmetologiksi, maskeeraajaksi ja parturikampaajaksi, Sabina on vuodesta 2005 lähtien sunnitellut maskit ja hiukset kaikkiin Teaterboulagetin kesäteatteri esityksiin. Syksyllä 2008 hän oli töissä Turun kaupunginteatterissa ja keväällä 2009 sai vakituisen paikan Åbo Svenska Teatterissa ja siellä hän on edelleen. Aladdin on ensimmäinen produktio jonka Sabina suunnittelee ja toteuttaa Helsingissä.

Projisoinnit: Ilmari Paananen

Ilmari on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta Elokuvan ja television koulutusohjelmasta 2011-2015. Hän on ollut Moving Light oy videoteknikkona 2007-2010 sekä ollut VJnä (videojockey) kymmenen vuotta.Nukentekijä: Pia Kalenius

Vuonna -73 syntynyt Pia Kalenius on turkulainen nukketeatteritaiteilija freelancer. Valmistunut Turun Taideakatemiasta 2003, jonka jälkeen työskennellyt ammatikseen nukenrakentajana, näyttelijänä ja rekvisatöörinä. Pia tykkää kekkailla ja työstää omituisia otuksia.

Tarpeistonvalmistus: Laura Tulimaa