Ensemble

Ilona Chevakova

Ilona Chevakova on Pietarista kotoisin oleva näyttelijä/tanssija. Hän on valmistunut musikaaliteatterikoulusta Lontoosta (Millennium Dance 2000) vuonna 2008, jonka jälkeen hän oli Vaasan kaupunginteatterissa kiinnityksellä kolme vuotta. Hän on näytellyt mm. Iidaa Eemelissä, Assia Ruukinkujassa, Liisaa Maailma seis! -musikaalissa, Annikaa Peppi Pitkätossussa, sekä Carola Häggkvistiä Håi maamme -näytelmässä. Ilona on juuri muuttanut Helsinkiin freelanceriksi ja näyttelee Alladinin lisäksi myös Rent -musikaalissa.

Jesper Eklund

Jesper Eklund opiskelee Sibelius Akatemiassa musiikikasvatuslinjalla pääsoittimenaan rummut, mutta laulaminen, tanssiminen ja näyttämöilmaisu ovat myös inspiroivia aiheita. Jesper on tehnyt töitä muutamassa musikaalissa Wasa Teaternissa, ollut musiikinjohtajana Vanda Sommarteaternissa 2011-2012, sekä solistina eri projekteissa. Jos hän saisi kolme toivetta niin ensimmäinen olisi asunto jossa olisi oma studio. Toinen olisi enemmän aikaa käytettäväksi kaikkiin asioihin ja kolmas olis valmiudet saada ihmiset rentoutumaan ja nauttimaan elämästä.

Tim Eriksson

Tim, syntynyt 1989, on kotoisin Turun saaristosta, Nauvosta. Hän on koulutukseltaan ravintolan kokki vuodesta 2008 ja toimii tällä hetkellä lautan kipparina saaristossa. Hän on ollut mukana erilaisissa nuortentuotannoissa ja revyissä Paraisilla vuodesta 2005. Viimeisimpiin töihin kuuluu Les Miserables ja revyy Skarvholma gästhamn Åbo Svenska teatterissa 2011-2012 sekä Rupikonnan rooli Kaislikossa suhisee -näytelmässä Paraisten kesäteatterissa.

Iiro Heikkilä

Iiro Heikkilä on laaja-alaista esittävän taiteen moniosaamista tavoitteleva nuorehko mies. Hän on ansainnut artistin kannuksensa lähinnä Turussa ja Helsingissä. Menneistä produktioista mainittakoon vaikka Infernal Musical - 1827 ja Ti-Ti Nallen meriseikkailu. Iiro pitää vauhdista ja vaarallisista tilanteista sekä tulisesta ruoasta. Iiron tehtävät Aladdin -musikaalissa: Taustakuoro ja tappavat aseet.

Heljä Heikkinen

Heljä Heikkinen valmistui jouluna 2011 Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta. Hän on ollut mukana mm. Lahden kaupunginteatterin musikaaleissa Oliver! ja Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen, sekä Suomen musiikkiteatteriensemble Ry:n Rentissä, jossa hän teki Maureenin roolin. Heikkinen on tehnyt 9-vuotiaasta lähtien ääninäyttelijän töitä piirrosanimaatioissa ja mainoksissa. Kauden 2012-2013 hän on kiinnityksellä Kouvolan teatterissa.

Ella Jäppinen

Keskimittainen, keskiruskea, Lahden ammattikorkeakoulun Musiikki- ja draamainstituutin musiikkiteatterilinjan kautta helsinkiläistynyt kouvolalainen. Musiikkiopiston perusasteen päättötodistus klassisesta pianonsoitosta, monipuolisia laulu- ja tanssiopintoja mm. Kouvolan tanssikoulussa ja Lahden tanssiopistossa. Produktioihiin kuuluu mm. Risto Räppääjä ja pakastaja-ElviEnkeleitä Broadwaylla sekä Taivas ja maa Kouvolan teatterissa, HKT:n High School Musical 2, Lahden kaupunginteatterin Populäärimusiikkia Vittulajänkältä ja Cabaret. Lisäksi taitoluistelua, kosketinsoittimia, bändejä, lauluyhtyeitä, kuunnelmaa, humppaa, humppadiscoa, sanataidetta, sävellystä ja sovitusta. Nyt työn alla erityisesti sahansoitto ja steppiryhmä Ompelukerho.

Lotta Kaarla

Lotta on kotoisin kaksikielisestä Pietarsaaresta ja hän on valmistunut tanssijaksi Tukholman Balettakademienista vuonna 2005. Lotta on valmistumisensa jälkeen ollut mukana mm. HSM 1-musikaalissa  Helsingin kaupunginteatterissa, PlayMe-musikaalissa Svenska Teaternissa, Pinocchiossa Wasa Teaternissa ja Dance of the Vampires -musikaalissa Seinäjoen kaupunginteatterissa. Tänä syksynä Lotan voi nähdä Aladdinin ohella myös Lahden kaupunginteatterin Hair-musikaalissa. Lotan motto: "Ole positiivinen, usko mahdottomaan ja elä täysillä tanssien ja laulaen!"

Annamaria Karhulahti

Lahden Musiikkiteatterilinjan kasvatti Annamaria Karhulahti on mukana ensimmäisessä Disney-musikaalissaan. Tämä Halsuan lahja musiikkiteatterille nähtiin viimeksi Samppalinnan Blondissa (Enid Hoops), ja tätä ennen mm. Lahden kaupunginteatterin Cats ja Fame -musikaaleissa. Seuraavaksi Annamaria nähdään Lahden kaupunginteatterin Hair-musikaalin Hud’ina, ja muutakin on luvassa. Annamaria julkaisi vuonna 2009 musikaalikappaleista koostuvan levyn nimeltään ”Special”. Annamaria onkin ottanut elämäntehtäväkseen tutustuttaa Suomen kansaa uuteen maailmalta tulevaan musiikkiteatteriin. Tätä toimintaa harjoitetaan mm. duoKATU –kokoonpanon riveissä.

Reetta Korhonen

Reetta on näyttämötaiteen ja liikunta-alan freelancer, joka on aloittanut musikaaliuransa vuonna 2004 UIT:n Saturday Night Feverissa ja on sen jälkeen esiintynyt mm. HKT:n High School Musicalissa, rockmusikaali Muskettisotureissa ja Samppalinnan kesäteatterin Blondi - Legally Blondessa. Reetta toimii myös jooga- sekä liikunnanohjaajana Helsingin ja Espoon seudulla.

Olli Liljeström

Olli Liljeström on musiikillinen moniottelija, joka on opiskelee tällä hetkellä musiikkikasvatusta Sibelius-Akatemiassa. Hän on opiskellut laulua mm. Petri Lindroosin, Eeva-Kaarina Vilkkeen ja Hannu Niemelän johdolla. Olli soittaa bassoa eri bändeissä ja on toiminut teatterimuusikkona mm. Raseborgs Sommarteater:ssa. Aladdin on hänen oma lavadebyyttinsä. 
"Meillä on uskomattoman hieno tiimi, sekä vahva tarina jota kehystää svengaava musiikki. Olen iloinen saadessani olla mukana."

Miro Lopperi

Miro on 20-vuotias esiintymistä rakastava nuori Espoosta. Hänen aikaisempia projekteja ovat olleet musiikkiteatterikoulu Skenen Grease (2011) ja Hairspray (2012), sekä Helsinki Rock Oopperan Rockville-musikaali (2012). Disneyn elokuvien parissa kasvaneelle Mirolle Aladdin-musikaali on erittäin tärkeä teos ja mahdollisuus oppia uutta sekä kehittyä esiintyjänä. Miron voi nähdä myös syksyllä ensi-iltansa saavassa Lahden Kaupunginteatterin Hair-musikaalissa.

Eeva Muttonen

Eeva muutti viisi vuotta sitten Helsinkiin kotikaupungistaan Joensuusta. Hän on tanssinut, laulanut ja esiintynyt jo pienestä pitäen. Tärkeimpiä työkokemuksia hänelle ovat olleet muun muassa HKTn High School Musicalit. Eevan kesä vierähtää maagisessa Agrabassa loistavassa seurassa. Kaikille mahtavaa kesää toivoen!

Heikki Mäkäräinen

Heikki Mäkäräinen on kotoisin Kajaanista ja valmistuu syksyllä Lahden Ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta. Hän on aiemmin esiintynyt mm. musikaaleissa West Side Story, Fame ja Housut Pois sekä RENT, jossa hänet voi nähdä myös tässä samassa teatterissa tämän vuoden lopulla. Mäkäräinen on esiintymisen lisäksi kunnostautunut tuotantopuolella ja toimii puheenjohtajana vapaassa musiikkiteatteriryhmässä Suomen Musiikkiteatteriensemble ry sekä tuottaa esityksiä, keikkoja ja tapahtumia yrityksensä Sheikkis Oy:n kautta. Tulevaisuuteen Mäkäräinen suunnittelee näyttelijäntyön jatko-opintoja Lontoossa, mutta mikä tärkeintä, tällä hetkellä hän työskentelee suomalaisen ja Polar Illusionsin kautta myös pohjoismaisen musiikkiteatterin parissa.

Antti Nieminen

Antti Nieminen on opiskellut TeaKissa tanssitaiteen laitoksella. Hän on toiminut tanssijana, laulajana, näyttelijänä ja koreografina useissa teoksissa mm. Svenska Teaternilla, HKT:lla, TTT:lla, TT:lla, TKT:lla, SKO:lla, sekä Komediateatteri Arenassa ja Tanssiteatteri Minimissä. Antti on myös yksi Tanssiteatteri Krampin perustajajäsenistä. TV2:n Uusi Päivä -sarjassa Antti näytteli Ilari Larssonia.

Pia Piltz

Pia Piltz valmistui Kallion lukiosta 2009 ja opiskeli sen jälkeen vuoden näyttelijäntyötä Laajasalon opistossa. Samaan aikaan hän oli mukana Aleksanterin teatterilla esitettävässä Fame -musikaalissa keväällä 2010 ja samaisena syksynä aloittikin jo opinnot Teatterikorkeakoulun Näyttelijäntyön linjalla. Koulun ohella Pia toimii myös esiintyvänä taiteilijana musiikin parissa.

Ilkka Rikkinen

Valmistuttuaan pianonvirittäjäksi työskennellyt päätoimisesti ammatissa vuodesta 2002. Opiskellut klassista laulua vuosina 1999-2002, sekä popjazz laulua vuodesta 2005.


Anna Sairo

Uteliaisuus ja palava halu kehittyä ajavat tätä elämännälkäistä seikkailijaa eteenpäin. Anna on opiskellut viulunsoittoa, laulua ja tanssia hyvin monipuolisesti. Tanssitunnit ovat kuljettaneet häntä Lontooseen, New Yorkiin ja Los Angelesiin. Hän on ollut mukana musikaaleissa Avenue Q (Helsinki) ja You’re a Good Man, Charlie Brown (Porvoo) sekä tanssijana ja Disney-hahmojen esittäjänä Pariisin Disneylandissä. Mystiikka ja elämän salaisuudet kiehtovat Annaa, joten Aladdin-musikaalin ihmeitä täynnä olevassa maailmassa mukana oleminen tuntuu hänestä huikealta. Annan elämän kantava ajatus on  “tee kaikki sielulla ja sydämellä” ja hän antaa kaikkensa, jotta yleisö saa taianomaisen musikaalimatkan Agrabaan!

Saga Sarkola

Saga on ollut mukana musiikkiteatterikoulu Skenessä kolme vuotta, ja oli mukana koulun tuottamissa musikaaleissa Grease (Frenchy) ja Hairspray (Penny). Sen lisäksi hän on opiskellut pianon soittoa ja laulua Sandelsin musiikki- ja kulttuurikoulussa monta vuotta, ja tanssinut pienestä asti eri tanssikouluissa. Saga oli mukana Stage
musikaalissa Silmistä pois Peacock- teatterissa 2011. Hänet voi nähdä syksyllä 2012 Rent-musikaalissa Aleksanterinteatterissa.

Tatu Sinisalo

Tatu Sinisalo on ollut mukana StepUp:n Skene-musiikkiteatterikoulun musikaaleissa Fame (2010) ja Grease (2011). Cantores Minores -kuoron kasvatilta luonnistuvat myös erinäiset katutanssityylit kuten lockin' ja hiphop. Tanssituntien ohessa Tatu on näytellyt sekä toiminut avustavana koreografina teoksissa Mestaritontun seikkailut -musikaali (2012) ja Stage: Silmistä pois -musikaali (2011). Helsingin Kellariteatteriin uunituore jäsen oli mukana, kun Finlandia -näytelmä (2011-12) voitokkaasti edusti Suomea Viron teatterifestivaaleilla viime helmikuussa. Tatu on myös aktiivisesti keikkailevan Kolina -viihdeimprovisaatioryhmän näyttelijä. Aladdin on ollut Tatulle yksi rakkaimmista Disney-elokuvista jo polven korkuisesta!

Miiko Toiviainen

Miiko on 23-vuotias pietarsaarelaisjuurilla varustettu esiintyjä. 16-kesäisenä lauluharrastus vei hänet Ouluun Madetojan musiikkilukioon, mistä mukaan tarttui innostus teatteriin - eritoten musikaaleihin. Lakin saatuaan hän siirtyikin Lahden ammattikorkeakouluun opiskelemaan musiikkiteatteria. Koulutaipaleellaan Miiko ehti olla mukana mm. Lahden kaupunginteatterilla musikaalissa Fame sekä Kuinka äkäpussi kesytetään -näytelmässä. Syksyllä 2012 hän ryhtyy helsinkiläiseksi ja aloittaa näyttelijän opinnot Teatterikorkeakoulussa.

Hanna Vähäpassi

Hanna on 22-vuotias pirtsakka tyttö Helsingistä. Hän on aloittanut tanssin jo pienenä tyttönä ja monia eri lajeja on kokeiltu, mutta nykyään hän tanssii pääosin street-lajeja ja showjazzia. Laulun Hanna aloitti musiikkiluokalla ala-asteella ja siitä asti se on pysynyt elämässä tiukasti mukana. Hanna on aina tiennyt, että esiintyminen lavalla on hänen juttu, sillä siellä hän tuntee olevansa kuin kotona. Ensimmäinen iso musikaali oli High Shcool Musical, joka vielä vahvisti hänen päätöstään siitä, mitä hän haluaa tehdä työkseen, ja tämä se on!